Адвокат Йордан Давчев не се яви днес в съда, за

...
Адвокат Йордан Давчев не се яви днес в съда, за
Коментари Харесай

Адвокатът на Денис, тормозил и пробол с отвертка приятелката си, не дойде в съда, спъна делото

Адвокат Йордан Давчев не се яви през днешния ден в съда, с цел да пази 27-годишния Денис Р., който брутално издевателства над майката на детето му, до момента в който живеят в Германия и над друга негова другарка. Двете потърпевши се явиха дружно в съда, като една от тях бе защитавана от юрист Снежана Почева.
Прочетете още
Делото против насилника обаче пропадна, а причина за това стана неявяването на бранителя на Денис. От друга страна юрист Почева съобщи, че също не следва да се дава ход на съвещанието, тъй като не е получила и дубликат от разпореждането за през днешния ден.

Така съдът отсрочи и насрочи съвещание за лятото тази година, като юрист Давчев ще бъде длъжен да показа писмени доказателства за отсъствието си.

Днес пред Окръжен съд трябваше да стане ясно по какъв начин тъкмо ще протече процесът против Денис- дали той ще признае виновността си и ще желае кратко разследване или делото ще се гледа по общия ред с разпит на всички очевидци.

Спрямо него има повдигнати  девет обвинявания - за похищение, незаконно отнемане от независимост и нанасяне на телесни повреди с особена свирепост в изискванията на домашно принуждение. Момичето беше подложено на извънредно безчинство, а от кориците на делото стана ясно, че тя е била бита с бокс, горена с цигара и прободена с отвертка. Насилникът Денис ѝ е бил легален брачен партньор, съгласно обвиняването. По- късно потърпевшата се беше прибрала в Пловдив. Припомняме, че по-късно той беше арестуван след следствие на Тина Ивайлова и екипа на TrafficNews и Glasnews.bg.

Първото повдигнато на Денис обвиняване  е за това, че на 12 август 2023 година в Лайпциг, Германия, е отвлякъл 23-годишната си другарка, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение и с проявена особена свирепост.

Второто е за това, че на 14 август 2023 година още веднъж в Германия, Денис незаконно е лишил от независимост същата потърпевша жена, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Третото обвиняване е за това, че същия за интервала от 12 август 2023 година до 13 август 2023 година в Лайпциг, Германия, при изискванията на продължавано закононарушение е принудил 23-годишната жена да признае, че му е изневерявала и да използва без да желае прахообразно вещество, за което е споделил, че е опиат, както и да вкарва разнообразни пароли в посочена от него онлайн платформа. Според обвиняването за това той е използвал мощ и заплашване. Деянието е осъществено в изискванията на домашно насилие .

Четвъртото обвиняване е за това, че Денис  на 12 август 2023 година, е предизвикал на потърпевшата жена междинна телесна щета, изразяваща се в счупвания на ребра, довели до трайно затрудняване на придвижванията за повече от 30 дни, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение и по метод, изключително непосилен за потърпевшата и с особена свирепост.

Петото и шестото обвиняване е за това, че обвинения  през интервала от януари 2023 година до март 2023 година и от май 2023 година до 13.08.2023 година в Лайпциг, Германия, при изискванията на продължавано закононарушение, е предизвикал на потърпевшата жена на няколко пъти леки телесни повреди – кръвонасядания по тялото, травми на носа, охлузвания на главата, краката, лицето, кожни недостатъци по повърхността на гръдния панер, породени от изгаряния със запалена цигара, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение по метод и по непосилен метод.

Седмото обвиняване е за това, че Денис през интервала от март 2022 година до 16 септември 2022 година в Пловдив, при изискванията на продължавано закононарушение е предизвикал на друга 24-годишна жена на два пъти леки телесни повреди, като действията са осъществени в изискванията на домашно принуждение, с особена свирепост и по метод изключително непосилен за потърпевшата Осмото обвиняване е за това, че на 12 август 2023 в Лайпциг, Германия, се заканил с ликвидиране на потърпевшата 23-годишна жена.

Осмото обвиняване е за това, че на 12 август 2023 в Лайпциг, Германия, се заканил с ликвидиране на потърпевшата 23-годишна жена. Последното обвиняване е за това, че обвиненият на 12 свгуст 2023 г е откраднал златно синджирче  с висулки, златен пръстен, както и сребърно колие, всички движимости на обща стойност 604 лева от потърпевшата 23-годишна жена.

Последното обвиняване е за това, че обвиненият на 12 свгуст 2023 г е откраднал златно синджирче  с висулки, златен пръстен, както и сребърно колие, всички движимости на обща стойност 604 лева от потърпевшата 23-годишна жена. Седмото обвиняване е за това, че Денис през интервала от март 2022 година до 16 септември 2022 година в Пловдив, при изискванията на продължавано закононарушение е предизвикал на друга 24-годишна жена на два пъти леки телесни повреди, като действията са осъществени в изискванията на домашно принуждение, с особена свирепост и по метод изключително непосилен за пострадалата
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР