Адвокат Теодора Донкин обяви в емоционален пост във Фейсбук за

...
Адвокат Теодора Донкин обяви в емоционален пост във Фейсбук за
Коментари Харесай

Жена вярва, че къщата ѝ е била подпалена, защото е вкарала престъпник в затвора

Адвокат Теодора Донкин разгласи в прочувствен пост във Facebook за палеж на фамилното й жилище единствено седмица откакто печели дело в съда.

След тригодишна правосъдна борба и многократни закани против нея и фамилията й, единствено няколко дни откакто наказаното от нея лице влиза зад решетките за най-малък период от три месеца, жилището на родителите й в град Мизия е изпепелено до основи. Изгаря и движимото имущество - автомобил, два мотора, мебелировка.
 Бивш испански министър председател получи писмо със смъртна опасност и два патрона Бивш испански министър председател получи писмо със смъртна опасност и два патрона
До някогашния испански министър председател Хосе Луис Родригес Сапатеро е бил адресиран плик с писмо, съдържащо смъртни закани и патрони, заяви Агенция Франс Прес. А...

Донкин споделя, че против околните й е имало закани с нож и закани за кавга, а прокурор от Горна Оряховица, обвързван с делото, е бил заплашван. Донкин прибавя, че наказаният от нея е " защитаван от горната страна ". 

" Абсурдна е обстановката да би трябвало да диря гласност посредством медиите, с цел да се оправя с този проблем вместо по законния правосъден ред ", споделя юристът в изявление пред БТВ.

" Аз заплащам цената на своята неотстъпчивост в битката си за справедливост… Но такава ли би трябвало да бъде тя? Това ли е цената на справедливостта в България? Да те е боязън, че в случай че вкараш нарушител в пандиза за най-малък период от 3 месеца… нарушител, който трябваше до момента да е прогнил в затвора… Той ще те поръча и ще ти възпламенят дома? ", пита Донкин в поста си в обществената мрежа.

Теодора Донкин е специализирала интернационално право в Холандия, част е от съдружие " Асоциация на българските водачи и бизнесмени " и притежател на адвокатска адвокатска фирма. Занимава се с комерсиално право, отбрана на интелектуалната благосъстоятелност, отбрана на информацията и персоналните данни.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР