Адвокат Станимир Методиев Ченалов е бил един от двамата защитници

...
Адвокат Станимир Методиев Ченалов е бил един от двамата защитници
Коментари Харесай

КАКЪВ ШОК! Братът на Кака Ченалова - адвокат на Жоро с макетното ножче

Адвокат Станимир Методиев Ченалов е бил един от двамата бранители на първа инстанция на обвинявания в садизъм и обезобразил момиче Георги Николаев Георгиев. Старозагорският углавен юрист е брат на скандалната някогашна съдийка Румяна Ченалова (двамата на главната фотография - отиват на разпит в ДАНС), пуснала преди години килъра от " Соло " Илиян Тодоров.

Разбира се, Върховен касационен съд анулира идиотското й решение и осъди килъра. Ченалова нашумя и със случая Белведере – гнили ябълки в правосъдната система, попадна и в записите Яневагейт. Ченалова беше и претендент за народен представител от " Възраждане " и в този момент продължава да бълва наляво и надясно нагли хибридки.

Оказва се, че брачната половинка на юрист Станимир Ченалов е също арбитър - Яница Събчева Събева-Ченалова, командирована от Сливен първо в Административен съд Стара Загора, а от 01.07.2023 година в Апелативен съд Бургас - Наказателно поделение. Тя ще взема решение върнатата за преразглеждане на апелативно равнище 4-годишна ефикасна присъда на Веселин Марешки.

Съдия Румяна Ченалова е оставила коментар под обявата на фейсбук на Bird.bg, където фактът е оповестен. " И по-късно е освободен. Адвокат Ченалов е един от най-хубавите юристи в Стара Загора и е естествено да бъде зает по значими каузи. Какво тъкмо казвате, BIRD? Ако нямате морал, най-малко бъдете справедливи ".

Оттам пък й дават отговор: " Ама Вие ли за морал ще ни говорите? Ахахахахаха. Соросите и морал. Гиди гнила ябълка, гнила, та чак червива ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР