Адвокат съм на 5 от жертвите на . Моите клиенти

...
Адвокат съм на 5 от жертвите на . Моите клиенти
Коментари Харесай

Хаджигенов: Гешев нарушава Конституцията

Адвокат съм на 5 от жертвите на. Моите клиенти отхвърлиха да спомагат на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата да проверяват сами себе си. Това е тактика на отбраната. В тази обстановка взех решение, че няма да окажем подпомагане на никой и се надявам скоро да се надигнем пред същинското правораздаване. Това съобщи Николай Хаджигенов.

Един от пострадалите младежи, Евгени Марчев, откакто е излезнал от „ Пирогов “ е разказал всичко щедро по думите на юриста.

По тематиката със снимането на момичето беше безапелационен: „ Това е проблем на правораздаването. Това снимане на разголената гръд на Цвети е блудничество и е закононарушение “. Той добави, че екипът му готви писмо до Лаура Кьовеши.

Хаджигенов осведоми, че е знаел за тозии е провеждал неофициални изследвания: „ В последна сметка се снабдих с две правосъдни удостоверения. Беше ми отговорено, че такива записи НСО няма. Всъщност по този метод беше измамен съда “.

„ Член 80 от конституцията споделя, че длъжностните лица са длъжни да се явяват пред комисиите. Главният прокурор лъже. Ние се борим с фашистка тирания “, изясни юристът. Според него няма спор на ползи поради това, че той е ръководител на комисията за следствие на полицейското принуждение, а въпреки това е бранител на потърпевшите от принуждение.
 Говори прокурорът, разследвал полицейското принуждение над протестиращи Говори прокурорът, разследвал полицейското принуждение над протестиращи
Днес в Народното събрание вътрешният министър Бойко Рашков насочи остра рецензия към прокуратурата по отношение на следствието на полице...

„ Тези деца не просто оцеляха, а те победиха. Те събраха мощ в себе си, с каквато малко хора разполагат “, съобщи той. По думите му Иван Гешев нарушава главния закон на страната като отхвърля да се яви в комисията: „ Магистратите са длъжни по член 70 от конституцията да идват “, добави той по БТВ.

„ Върховната власт е в Народното събрание и комисиите, които излъчва той “, разяснява още той.

 

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР