Адвокат Радост Караиванова влезе в листата на коалиция Продължаваме промяната

...
Адвокат Радост Караиванова влезе в листата на коалиция Продължаваме промяната
Коментари Харесай

ШОК: Любовницата на гангстера Илиян Варсанов - кандидат-депутатка от ПП-ДБ

Адвокат Радост Караиванова влезе в листата на коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “. Тя е показана като правист и участник в три Неправителствени организации, в две от които е ръководител.

„ Нейната идея е благосъстоянията на България да бъдат експлоатирани и ръководени в интерес на българите, а не да обслужват частни ползи и да потъват в нечии частни джобове. Радост води дейна социална и правосъдна борба за връщане в страната на ръководството върху българските пещери и приходите от активността им “, се споделя в нейното показване на уеб страницата на обединението.

Незнайно за какво обаче, е пропусната най-интересната и пикантна част от биографията на кандидатката – а точно времето, когато напуща Министерство на вътрешните работи, с цел да стане част от адвокатската колегия.



Предизвикателната Радост радва окото на бандидите, които пази - 2009 година

Радост Караиванова се прочу преди 20 години със скандалното си отпадане от Министерство на вътрешните работи откакто се влюбва съдбовно в лице от контингента, Илиян Варсанов. Караиванова е в системата на Министерство на вътрешните работи е от 2000 до 2004, като в това време учи задочно „ Право “ в Благоевградския университет. След махането от Министерство на вътрешните работи, става адвокатка на любовника си и двамата парадират с това.

Самата адвокатка години по-късно откровеничеше по малките екрани, че точно с помощта на тогавашната си любовна връзка с подземния необут Илиян Варсанов ѝ е потръгнало в адвокатската специалност. След това доста негови събратя по орис ѝ станали клиенти.

„ Голяма част от престъпни видове, които като служител на реда задържах, след това ми ставаха клиенти “, похвали се тя в предаването „ Тази събота “ по bTV преуспялата адвокатка през 2012.



Илиян Варсанов бил доста занимателен вид

Караиванова твърдеше още, че Варсанов ѝ бил дебитор, защото била изхвърлена от полицията поради връзката си с него.

„ Никога не съм криела нашите връзки. Колеги са ме питали по какъв начин може да се влюбя в подобен като него. А той в действителност е доста занимателен и забавен “,  припомняше си тя времето, прекарано с Варсанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР