Адвокат от Пловдив разказа, че посикал да купи двуетажната вила

...
Адвокат от Пловдив разказа, че посикал да купи двуетажната вила
Коментари Харесай

Пловдивски адвокат: Исках да купя вилата на Цацаров, цената беше два пъти и половина по-висока

Адвокат от Пловдив описа, че посикал да купи двуетажната вила - в този момент благосъстоятелност на фамилията на основния прокурор Сотир Цацаров, само че му поискали над двойно по-висока цена.

Става въпрос за къща в местността  " Св. Константин и Елена " в Родопите, където през 2018 година брачната половинка на Цацаров е купила вила за 58 674,9 лева. - еквивалента на 30 000 евро. Адвокат Стефан Левашки споделя, че харесал същия парцел, само че когато звъннал на продавача, му оповестили цена от 75 000 евро.

Както знаете аз съм израсъл на този курорт. Нашата вила е издигната от прародител ми през 1926 година. Въпросната вила е на 200 метра от нашата и се продаваше от няколко години, имаше табела с телефон за връзка. Тъй като проявявах интерес към нея, персонално звъннах предишното лято, с цел да се осведомявам за цената. Бе ми оповестена цена от 75 000 евро. Съпругата ми Елена Левашка е очевидец, бяхме дружно, когато се обадих. Е, и кучето Рашко беше с нас, само че по разбираеми аргументи няма по какъв начин да свидетелства. Не знам, другари, някои хора са си родени с шанс, написа Левашки, който е юрист към Пловдивската адвокатска гилдия.

По-надолу брачната половинка му се включва с коментар " Потвърждавам. Цената беше 75 000 евро като за скромни клиенти. От друга страна какъв брой ли е скочила цената на нашия парцел при подобен изтъкнат комшия? "

Поредният скандал по " Апартаментгейт " бе оголен през вчерашния ден от уеб страницата " Биволъ ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР