Адвокат Николай Хаджигенов от Ние идваме сподели на стената си

...
Адвокат Николай Хаджигенов от Ние идваме сподели на стената си
Коментари Харесай

С викове Аллах, Акбар: Изверги от Хамас влачат из Газа изнасилено дете, тълпата ликува ВИДЕО

Адвокат Николай Хаджигенов от " Ние идваме " показа на стената си във Facebook част от нечовешките бруталии, които извергите от Хамас правят с почтени жители на Израел. Иде тирада за свиреп изнасилвания на дами и дребни девойки, за кланета на мирни хора, за неприемливи за човешкия мозък ужасии, които се случват през днешния ден, в този момент.

ЕТО ЧАСТ ОТ КОШМАРИТЕ, ПОДКРЕПЕНИ С ВИДЕО МАТЕРИАЛ:

" Бог е популярен ", крещят мъжете. Терористи от Хамас. Показват пленено еврейско момиче. Тя е... на 14? 16? 18? Тя е млада. Ръцете й са вързани на гърба. Лицето й е белязано от удари. Тя плаче. Мъжете още веднъж крещят " Аллаху Акбар " и обръщат момичето. Панталоните й са окървавени. Панталоните й са доста кървави там, където кървят брутално изнасилените девойки. Зяпаща навалица също крещи " Аллаху Акбар ". Богобоязливите изнасилвачи влачат момичето в камион и потеглят.

" Аллаху Акбар ". Пикап на Хамас кара победоносно през град Газа. На мястото за товарене ухилените свети воини показват голия мъртвец на израелска жена. Тълпа въодушевено тича след постепенно движещия се камион. " Аллаху Акбар " реве тълпата.

" Аллаху Акбар ". Терористи натъпкват еврейско семейство в задната част на камион дружно с движимостите на фамилията. Удрят вързаните по главите и се смеят. " Аллаху Акбар ". Терористите откарват плячката си, хора и движимости.

" Аллаху Акбар ". Млада еврейска двойка е отвлечена от към 20 терористи на Хамас. Подигравателен смях и крясъци " Аллаху Акбар ", преди мъжът да бъде прострелян в главата.

" Аллаху Акбар ". Излъчва се видео онлайн. Терористи се снимат по какъв начин проникват в бункер в израелско село и убиват всички там. Те се смеят. Те крещят " Аллаху Акбар ", до момента в който разстрелват деца и старци с автомати.

" Аллаху Акбар " крещи брадатият юноша. Той стои зад стара еврейка, която седи в инвалидна количка. Той демонстрира знак " Победа " над главата на ужасената бабичка.

В Берлин през днешния ден хора раздават сладкиши, с цел да отпразнуват тези велики каузи за своя популярен Бог.

Не желая да приказвам с тези хора, не желая да договарям, не желая да поддържам връзка по какъвто и да било метод. Надявам се, че това ще ги спре да създадат в миналото още веднъж това, което направиха и не престават да вършат през днешния ден. И че с последния си мирис схващат, че там, оттатък жалкото им битие на убийци, мъчители и изнасилвачи, няма нищо друго с изключение на безконечен мрак.

Не ме интересува дали това те предизвика. Не ме интересува, че Фейсбук може да ме блокира. Това в действителност се случва сега. "

Thomas Osten Sacken

Не мога да споделя непосредствено видеото тук, тъй като ще бъда блокиран.

Но ще оставя линк към публикация в мненията, в която видеото е оповестено. Правя го за тези, които ще кажат, че историята е подправена.

- Първото и второто видеа са от гореописаните ужасии.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР