Адвокат на Харви Уайнстийн, по време на делото му за

...
Адвокат на Харви Уайнстийн, по време на делото му за
Коментари Харесай

Съжалението не е изнасилване“, казва адвокатът на Уайнстийн в заключителната си пледоария

Адвокат на Харви Уайнстийн, по време на делото му за обезчестяване и полово посягане в Лос Анджелис, сподели пред правосъдните заседатели в четвъртък, че казусът на прокурорите разчита напълно на настояването им да се доверят на дами, чиито показания демонстрират, че не заслужават доверие.

„ Повярвайте на думата ми “ – пет думи, които обобщават целия случай на прокуратурата “, сподели Джаксън пред правосъдните заседатели в заключителната си тирада.

70-годишният някогашен кино магнат е упрекнат в обезчестяване и полово посягане над две дами и осъществяване на полово посягане против други две дами.

Джаксън твърди, че две от дамите напълно са лъгали за срещите си, до момента в който другите две са взели участие в „ транзакционен секс “ в името на напредъка в кариерата, който е „ 100% по взаимно единодушие “. Но след популяризирането на #MeToo към Уайнстийн със публикации в New York Times и New Yorker - които Джаксън назова " пасмина на кучета " на клиента си - дамите започнаха да съжаляват.

„ Съжалението не е обезчестяване “, сподели Джаксън няколко пъти пред правосъдните заседатели.

Уайнстийн към този момент излежава 23-годишна присъда за присъда в Ню Йорк за обезчестяване и полово принуждение против две дами.

Прокурорите в Лос Анджелис приключиха заключителните си причини по-рано в четвъртък, откакто изнесоха по-голямата част от тях в сряда, и приканиха правосъдните заседатели да завършат свалянето на Уайнстийн, като го осъдят в Калифорния.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР