Адвокат Марин Марковски коментира пред БНТ ще има ли присъда

...
Адвокат Марин Марковски коментира пред БНТ ще има ли присъда
Коментари Харесай

Адв. Марковски прогнозира, че след Нова година ще започне делото за убийството на Милен Цветков

Адвокат Марин Марковски разяснява пред Българска национална телевизия ще има ли присъда за обвинения Кристиан Николов, който умъртви при злополука журналиста Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва.

Присъдата би трябвало да работи и превъзпитателно на други, склонни да прекрачат закона, това е част от смисъла й, безапелационен е юрист Марковски.

Той удостовери, че обвиненият за злополуката Кристиян Николов е под домакински арест, само че изрично съобщи, че това не значи, че ще бъде оправдан от магистратите. В правото има хипотеза за невиновност. Освобождаването под домакински арест не значи, че той няма да получи присъда или ще получи оправдателна присъда, безапелационен е юрист Марковски.

Събраните доказателства са математически. Безапелационно е потвърдено, че той е карал колата - има експертиза, отпечатъци. Другите хора в колата ще кажат в залата кой е бил зад кормилото, уверен е юрист Марковски. По думите му, прокуратурата ще даде обстоятелствата, тъй като следствието по теоретичен метод е събрало доказателства.

Според юрист Марковски дали Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва е умрял в автомобила си или е изведен от него от свидели и е направил няколко крачки, освен не може да натежи при установяване на присъдата, само че няма юридически смисъл. Причината за гибелта е удар - дали той ще направи няколко крачки, или ще почине в болница - повода е ударът, изясни Марковски.

Той предвижда, че в случай че след Нова година ще стартира делото, при всички случаи, то няма да продължи доста, тъй като не е огромно по доказателствен размер и в края на март може да има присъда. След това втора инстанция, Върховен касационен съд, считам, че в границите на година ще завърши, съобщи правозащитникът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР