Адвокат Константин Симеонов, защитник на подсъдимия Кристиан Николов за катастрофата,

...
Адвокат Константин Симеонов, защитник на подсъдимия Кристиан Николов за катастрофата,
Коментари Харесай

Защитата на Кристиан Николов, обвиняем за смъртта на Милен Цветков, иска бавен съдебен процес

Адвокат Константин Симеонов, бранител на подсъдимия Кристиан Николов за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков , остава с усещането, че с делото се прибързва, а той не желае това. Това съобщи той пред публицисти след днешното правосъдно съвещание, на което бяха разпитани очевидци.

Според отбраната на Николов съдията е избързала с насрочването на съвещанието с движимости лица и това се прави за да се удовлетвори публичното мнение и предпочитание делото да завърши бързо.

Освен че има още разпити на очевидци и на такива, които са в чужбина, има и много механически въпроси, които не би трябвало да бъдат пропускани .

" Качественият углавен развой не е наложително да бъде бърз, а обстоен, с цел да може да се разкрие в реалност каква е истината ", акцентира юрист Симеонов.

Той уточни, че сигурно ще има наказване, само че въпросът какво ще бъде то .

Константин Симеонов възприема умерено свидетелските показания, дадени през днешния ден, макар че те са в несъгласие с това, което сподели приятелката на Кристиян Николов на предходното правосъдно съвещание .

Адвокат Менко Менков, бранител на фамилията на Милен Цветков, не пожела да разяснява тезата, че Николов се е опитал да помогне на жертвата - това е преценка на съда. Приоритетно в свидетелските показания е това, че младежите са търсили нещо в автомобила .
 Кристиан Николов и спътниците му не помагали на Милен Цветков, а търсели нещо в колата Обновена
Кристиан Николов и спътниците му не помагали на Милен Цветков, а търсели нещо в колата

Очевидците описват в съда

Има видеотехническа експертиза, която също ще бъде призната. По-важни са механизмът на произшествието и ударът върху автомобила , уточни юрист Менков.

Припомняме, при започване на тази седмица делото за, в която почина Милен Цветков стартира всъщност, като Тя свидетелства, че Кристиян Николов е бил първият, който е оказал първа помощ на тежко ранения публицист, в чиято кола.

Приятелката на обвинения и, а отбраната на Кристиян пред публицисти след съвещанието изрекоха и тезата, че наркотичните субстанции в кръвта му

Сред експертизите от следствието е и кръвен разбор, който Освен това Кристиан е на приближаващото кръстовище, където е изчаквал аления светофар Милен Цветков.

По следствието бе упрекната и майката на водача - Десислава Николова, като тя е със взетата мярка за неотклонение Николова е упрекната, защото е у, притежател на автомобила.

първоначално бяха повдигнати и против приятелката на Николов - Симона Цветкова, и Георги Иванов,. Двамата са пътували в джипа все още на злополуката, само че са избягали от мястото на случая, а по-късно са и отказали да сътрудничат на следствието. Те бяха арестувани в началото, а по-късно освободени от ареста против гаранция от по 10 000.
 Катастрофата с Милен Цветков е екзекуция и тероризъм
Катастрофата с Милен Цветков е екзекуция и тероризъм

Милчев пита: Защо и докога ще загиваме по този начин неуместно?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР