Адвокат Хаджигенов, лидер на Ние идваме, бивш депутат и водач

...
Адвокат Хаджигенов, лидер на Ние идваме, бивш депутат и водач
Коментари Харесай

Хаджигенов: В кабинета има група ентусиасти, абсолютно неподготвени за каквото и да било

Адвокат Хаджигенов, водач на " Ние идваме ", някогашен народен представител и лидер на митингите против Борисов, Гешев и дълбоката страна, изрази своето мнение след първите 100 дни на кабинета " Петков ". Ето главното от думите на юриста, а по-долу има и видео с присъединяване му в тв предаване:

- Това държавно управление по този начин и не разбра, че би трябвало да води война. Онзи ден схванаха, че основният прокурор им е съперник, вие съществено ли? Група запалянковци, безусловно неподготвени за каквото и да било. 2-3 дребни нещица за 100 дни и това е. Гол възторг, без никакво покритие.

- Промениха това ГЕРБ и Движение за права и свободи да върлуват и да ръководят 47-то Народно събрание. Малко трансформираха външната ни политика. Последните 12 година концепцията на Борисов за външна политика беше да бъде наведена по едно и също време на всички вероятни страни. Тук не е по този начин. Частично обаче.

- Българска социалистическа партия са чудноват откъслек от Студената война. Те, както виждате, сега в който влязоха във властта, концепцията им е да нахранят орда гладни социалисти, тъй като скоро не са били във властта и това е. Няма никаква смяна с Българска социалистическа партия и те в този си тип няма да се трансформират. Българска социалистическа партия саботира активността на държавното управление, доколкото има някакви смислени опити в посока вярно и демократично ръководство.

- Какво работи Народно събрание? За 100 дни са приели 1 закон - този за бюджета и то тъй като нямахме никакъв избор. Законът за Магнитски не е мръднал и никой не е чувал за него. Какво стана със закриването на спецсъдилищата? Какво стана със закриването на Висш съдебен съвет? Как ще махнем Гешев, ще му желаяме оставката от Брюксел, съществено ли? Знаете ли, че шефът на бюрото за отбрана на очевидци е още същият? Махането му е въпрос на предпочитание.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР