Advanced Micro Devices предложи комплекта AMD Combat Crate, с който

...
Advanced Micro Devices предложи комплекта AMD Combat Crate, с който
Коментари Харесай

AMD Combat Crate: процесор, видеокарта и дънна платка в една опаковка

Advanced Micro Devices предложи комплекта AMD Combat Crate, с който някои медии се пошегуваха, че е „комплект за мързеливи геймъри и за начинаещи“.
Всеки един от тези комплекти включва централен процесор AMD Ryzen, съвместима с него дънна платка и видеокартата Radeon RX 580. Това в действителност са главните съставни елементи за сглобяване на геймърски компютър.



Идеята на AMD е, че с този метод към продажбата на съставни елементи и модули, графичните карти сигурно ще отидат в ръцете на геймърите, а не при хората, които се занимават с рандеман на криптовалута.

Предлагат се два разновидността на AMD Combat Crate . И в двата комплекта е сложена дънната платка MSI B350 Tomahawk . Видеокартата е MSI Radeon RX 580 Armor OC , оборудвана с 8 GB буферна GDDR5 памет. Комплектите се разграничават по процесора – AMD Ryzen 5 1600 или Ryzen 7 1700 . Очаква се появяването и на други сходни комплекти.



AMD не е оповестил цените на тези доста забавни комплекти. Но всички ритейлъри и онлайн магазини живо се заинтересуваха от AMD Combat Crate. Интернет магазинът CompSource, съобразявайки се с цените на които предлага дъното, процесорите и видеокартата, съобщи че цената на комплектите ще бъде към $670 и $790. Различните пазарни анализатори смятат, че в действителност тя ще е осезателно по-ниска.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР