Адв. Йордан Давчев е подал молби за отлагане на дела

...
Адв. Йордан Давчев е подал молби за отлагане на дела
Коментари Харесай

След семейната трагедия: Адв. Давчев отлага съдебни дела

Адв. Йордан Давчев е подал молби за отсрочване на каузи с негово присъединяване в идващите няколко седмици, научи " Марица " от свои източници.

Причината е нещастието с 18-годишния му наследник Теодор, който умря след контузия в УМБАЛ " Св. Георги " в града под тепетата, както медията ни първа писа.

Адв. Давчев твърди, че гибелта е резултат от лекарска неточност и е сезирал прокуратурата. Разследването ще би трябвало да откри повода за леталния излаз.

Топ юристът и брачната половинка му са сломен от случилото се и изцяло обикновено е той да пожелае да подаде молби за отсрочване на каузи с негово присъединяване в околните дни.

Първото е обвързвано с нещастието с два натрупа край Кадиево. Делото против Петър Маринашки, карал БМВ-то, в което починаха младежите Тодор Бараков и Виктор Василев, трябваше да се изправи пред магистратите в два следващи дни - на следващия ден и в петък, когато щеше да се даде старт на разпита на очевидци и движимости лица по общия ред.

Давчев е подал молба за отсрочване на делото. " Марица " научи, че такива молби са постъпили и от няколко души, страни по делото. Така то няма да се състои и в действителност случилото се в фамилията на топ юриста не се явява единствена причина за разсрочване.

Очаква се делото да се гледа след средата на октомври, в наличието на адв. Давчев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР