Адв. д-р Христина Георгиева е водач на листата на (Морал, ...

Адв. д-р Христина Георгиева е водач на листата на (Морал,

Водещ адвокат в областта на интелектуалната собственост води листата на партия МИР в Русе

Адв. д-р Христина Георгиева е лидер на листата на (Морал, Инициативност, Родолюбие) в Русе за идните на 14-ти ноември предварителни конституционни избори. Тя е един от най-младите и перспективни претенденти за народни пълномощници в региона на правото и интелектуалната благосъстоятелност. Член е на Европейския институт по право и първият български преподавател в годишното лятно учебно заведение по Европейско частно право в Университета в Залцбург, претендент за депутат на партия МИР от гражданската квота.

„ Избрах да се кандидатирам за депутат от партия МИР в родния ми град Русе, тъй като имам вяра, че с натрупаните ми познания в региона на правото и по-особено в региона на интелектуалната благосъстоятелност мога да оказа помощ доста на Русе и съгражданите ми ”, съобщи Христина Георгиева.

Тя е родена в Русе, където приключва британската езикова гимназия „ Гео Милев ”, изучава право в Университета за Национално и международно стопанство в София, където специализира и банково дело. Участвала е в летните учебни заведения по Европейско частно право в Университета в Залцбург и в Университета в Мюнхен, както и в стратегията „ Еразъм ” в Университета в Любляна. Доктор по право в УНСС.
 Партия МИР оферира Система за стандарти за качеството на мениджмънта в държавното ръководство Партия МИР оферира Система за стандарти за качеството на мениджмънта в държавното ръководство
Най-сериозният казус на България през миналите тридесет „ демократични “ години е въпросът за качеството, подготовката, к...

Христина Георгиева е деен участник в курс по авторско право в Университета в Харвард, наградена е за „ Докторант на годината ” в конкурс на УНСС, както и за „ Най-положителен юрист на Постоянния Арбитражен съд ” в Университета  в Любляна и за „ Най-положителен пратеник ” на Комисията по правата на Човека от Организацията за развиване на водачи в Загреб. Автор е на редица научни изявления в региона на интелектуалната благосъстоятелност както на български език, по този начин и на британски език. Учредител е Сдружение Нормотворчество, чиято цел е да се вършат оферти за по-положително и дейно законодателство.

„ Партия МИР е реалната опция, тъй като при нас преди всичко стоят експертността, нравствеността и морала в политиката, а 90% от претендентите за народни пълномощници са от гражданска квота. Всички те са специалисти в своите области, академични преподаватели, лекари, инженери, юристи, културни дейни и общественици и считам, че подобен би трябвало да бъде новият състав на Народното заседание, който да построи отначало обществено, икономическия и политическия живот в България “, съобщи Христина Георгиева. Тя сподели още, че партия МИР оферира да се приготви, разиска и да се одобри нов Обществен контракт, който да залегне в основата на план за нова Конституция на България.

„ Основното в новия Обществен контракт ще бъде приемането на Етични разпоредби и правила, които изцяло да подхождат на историческите обичаи, на народопсихологията на българите, както и на нормите на православната нравственос. Чрез него ще бъдат обезпечени позитивните права на жителите, както и основаването на опция те да извършват предоставените им отговорности и отговорности. В Обществения контракт ще се разпишат нужните регламенти за цялостното въвеждане в деяние във всички сфери на публично-икономическия живот на страната на структурно-определящите правила – " свободата и справедливостта ", с гаранции за тяхното балансирано и по едно и също време използване от всички и на всички места “, съобщи още адв. д-р Христина Георгиева.

Според нея етиката регулира социалните и междуличностни връзки и е тази, която дефинира морала на обособения жител да стане общовалиден и да се базира на обичайните ни български ценности. Именно за това от партия МИР оферират тези общоприети етични разпоредби да залегнат в основата на правната система на страната и на новия Обществен контракт.
 Симеон Славчев: Партия МИР оферира народен консенсус към пет приоритета Симеон Славчев: Партия МИР оферира народен консенсус към пет приоритета
Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев оферира всички национално-виновни партии и политици да...

Източник: actualno.com