Адв. д-р Христина Георгиева е водач на листата на (Морал,

...
Адв. д-р Христина Георгиева е водач на листата на (Морал,
Коментари Харесай

Водещ адвокат в областта на интелектуалната собственост води листата на партия МИР в Русе

Адв. доктор Христина Георгиева е лидер на листата на (Морал, Инициативност, Родолюбие) в Русе за идните на 14-ти ноември предварителни парламентарни избори. Тя е един от най-младите и перспективни претенденти за народни представители в региона на правото и интелектуалната благосъстоятелност. Член е на Европейския институт по право и първият български преподавател в годишното лятно учебно заведение по Европейско частно право в Университета в Залцбург, претендент за депутат на партия МИР от гражданската квота.

„ Избрах да се кандидатирам за депутат от партия МИР в родния ми град Русе, тъй като имам вяра, че с насъбраните ми познания в региона на правото и по-специално в региона на интелектуалната благосъстоятелност мога да оказа помощ доста на Русе и съгражданите ми ”, съобщи Христина Георгиева.

Тя е родена в Русе, където приключва британската езикова гимназия „ Гео Милев ”, учи право в Университета за Национално и международно стопанство в София, където специализира и банково дело. Участвала е в летните учебни заведения по Европейско частно право в Университета в Залцбург и в Университета в Мюнхен, както и в програмата „ Еразъм ” в Университета в Любляна. Доктор по право в УНСС.
 Партия МИР предлага Система за стандарти за качеството на мениджмънта в държавното ръководство Партия МИР предлага Система за стандарти за качеството на мениджмънта в държавното ръководство
Най-сериозният проблем на България през миналите тридесет „ демократични “ години е въпросът за качеството, подготовката, к...

Христина Георгиева е деен участник в курс по авторско право в Университета в Харвард, наградена е за „ Докторант на годината ” в конкурс на УНСС, както и за „ Най-добър юрист на Постоянния Арбитражен съд ” в Университета  в Любляна и за „ Най-добър пратеник ” на Комисията по правата на Човека от Организацията за развиване на водачи в Загреб. Автор е на редица научни изявления в региона на интелектуалната благосъстоятелност както на български език, по този начин и на британски език. Учредител е Сдружение Нормотворчество, чиято цел е да се вършат оферти за по-добро и дейно законодателство.

„ Партия МИР е същинската опция, тъй като при нас преди всичко стоят експертността, нравствеността и морала в политиката, а 90% от претендентите за народни представители са от гражданска квота. Всички те са специалисти в своите области, академични преподаватели, лекари, инженери, юристи, културни дейни и общественици и считам, че подобен би трябвало да бъде новият състав на Народното събрание, който да построи отначало обществено, икономическия и политическия живот в България “, съобщи Христина Георгиева. Тя сподели още, че партия МИР предлага да се приготви, разиска и да се одобри нов Обществен контракт, който да залегне в основата на план за нова Конституция на България.

„ Основното в новия Обществен контракт ще бъде приемането на Етични правила и правила, които изцяло да подхождат на историческите обичаи, на народопсихологията на българите, както и на нормите на православната нравственос. Чрез него ще бъдат обезпечени позитивните права на жителите, както и основаването на опция те да извършват предоставените им отговорности и отговорности. В Обществения контракт ще се разпишат нужните регламенти за цялостното въвеждане в деяние във всички сфери на обществено-икономическия живот на страната на структурно-определящите правила – " свободата и справедливостта ", с гаранции за тяхното уравновесено и по едно и също време използване от всички и на всички места “, съобщи още адв. доктор Христина Георгиева.

Според нея етиката контролира публичните и междуличностни връзки и е тази, която дефинира морала на обособения жител да стане общовалиден и да се базира на обичайните ни български полезности. Именно за това от партия МИР оферират тези общоприети етични правила да залегнат в основата на правната система на страната и на новия Обществен контракт.
 Симеон Славчев: Партия МИР предлага народен консенсус към пет целта Симеон Славчев: Партия МИР предлага народен консенсус към пет целта
Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев предложи всички национално-отговорни партии и политици да...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР