„Адски слаб опит за политическа интрига - това е появилата

...
„Адски слаб опит за политическа интрига - това е появилата
Коментари Харесай

Кметът на Джебел гневен: Интриганти! Дори не сънувам да оглавя ДПС

„ Адски слаб опит за политическа конспирация - това е появилата се анонимна дописка, съгласно която аз, Неджми Али, кмет на община Джебел, съм щял да ставам ръководител на Движение за права и свободи. В персонален проект ще отбележа, че нито сънувам, нито всекидневието ми е обвързвано, нито пък имам такава цел в дълготраен проект. Няма такава тематика! Не съществува! Жалък опит на анонимници”.

Това написа кметът на Джебел Неджми Али, в отговор на тиражираните интриги, че той се готви да оглави Движение за права и свободи след Мустафа Карадайъ.

Али, който беше и сполучлив евродепутат, добави, че за него ръководителят на Движение за права и свободи е Мустафа Карадайъ. „ И през вчерашния ден, и през днешния ден, и на следващия ден. В партиен проект – като част от тима на Движение за права и свободи, ще отбележа, че тези, които ме забъркват в интригата, просто не са в час”, безапелационен е кметът на Джебел.

В зародиша на интригата са локални депесари от кърджалийската организация на партията, от където плъзна слухът.
„ Партийната конкуренция е безмилостно жестока, всеки е подготвен на всичко, с цел да в профил противника си... Чисто и просто някой е решил да вкара Али в спор с председателя”, обясниха някогашни депутати от Движение за права и свободи.

Нежди Али сега е концентрирал вниманието си към предизорната акция на Движение за права и свободи и обръща тил на всички спекулации.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР