Адска каскада е станала на Е-79 между Враца и Мездра,

...
Адска каскада е станала на Е-79 между Враца и Мездра,
Коментари Харесай

Адска каскада между Враца и Мездра! Бус с платформа се преобърна на шосето, Е-79 е затворен /снимки/

Адска каскада е станала на Е-79 сред Враца и Мездра, видя първо кореспондент на организация BulNews. Бус с платформа се е обърнал на мокрия асфалт по натоварената права от интернационалния път.
Инцидентът е станал преди минути, малко преди бензиностанция „ Ромпетрол “ в посока Мездра. Товарен бус с нидерландска регистрация се движел към железничарския град с прикачена платформа, на която имало различен бус „ Мерцедес “. Шофьорът, който е българин, изгубил надзор над ръководството и се блъснал в мантинелата край пътя. Бусът се е завъртял и се преобърнал странично, а ремаркето се откачило, траяло още метри напред, след което също спряло обърнато посред шосето. 
При зрелищния случай е потърпевш водачът на товарния автомобил. В момента на местопроизшествието има кола за спешна помощ и екип незабавни медици, които му оказват първа помощ. Мъжът е в схващане и все още няма данни за съществени контузии. 
Нанесени са обаче обилни материални вреди по транспортните средства. Те са запречили и двете пътни ленти и интернационалният път Е-79 е затворен. Очаква се да дойде профилирана техника, която да ги изтегли от платното. 
Инцидентът е станал навръх отбивката за обходния път и водачите, които се движат към Мездра и Ботевград, могат да употребяват този маршрут. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР