Адриана Николова - Печенката стана световен шампион по бийтбокс в

...
Адриана Николова - Печенката стана световен шампион по бийтбокс в
Коментари Харесай

Печенката го направи отново - световен шампион е!

Адриана Николова - Печенката стана международен първенец по бийтбокс в Берлин, похвали се самата тя. Това се случи тъкмо 11 година откакто за първи път бе оповестена за най-хубавата жена в бийтбокса в света.

„ Направих го за повторно!!! Двукратен международен първенец по бийтбокс! 11 месеца от живота ми минаха в подготовка. С много ограничения и дисциплинираност (без биричка и мазна храна), без обществен живот (за което доста се оправдавам на околните си… уповавам се да ми простите, само че избрах да запазя в загадка това предизвикателство).

Ще излъжа, в случай че кажа, че не ме беше боязън. Беше ме, и то доста, само че желаех с това си “приключение ” да потвърдя на всички мои възпитаници, които все мрънкат какъв брой им е мъчно, че няма невъзможни неща, стига да ги пожелаеш същински. Благодаря на всички, които направиха пътя ми по-лек (те си знаят кои са… да, ще почерпя, благодаря за професионализма и на Vezba, които реагираха безусловно в последния миг и направиха този прелестен тоалет за мен.

Първият път се зарекох, че няма да си причиня тази “утрепия ” още веднъж. Сега отново се заричам… в никакъв случай повече “, показа в обществените мрежи Печенката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР