Адриана Лима е останала впечатлена от красотата на Мис Вселена

...
Адриана Лима е останала впечатлена от красотата на Мис Вселена
Коментари Харесай

Адриана Лима впечатлена от красотата на Мис България! Посрещнаха Елена Данова като победител

Адриана Лима е останала впечатлена от хубостта на Мис Вселена България Елена Данова . Браилският супермодел и родната красавица се засичат на състезанието „ Мис Вселена “. „ Поговорихме за малко. Разказах й за България. Оказа се, Адриана Лима знае за родината ни. Тя е прелестен човек. Много красива и блага. На състезанието трябваше да пристигна и някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, само че не се появи. А го чаках “, описа пред „ България Днес “ 21 -годишната Данова.

Конкурсът „ Мис Вселена “ се организира в Израел. Родната хубавица прекарва близо 2 седмици в страната в Близкия изток. Няколко дни Данова е в столицата Йерусалим. А по-късно дружно с останалите миски се мести в Ейлат, където се организира юбилейното 70-о издание на „ Мис Вселена “.

„ Беше необикновено. Незабравимо “, разкрива Данова. „ Репетициите бяха доста дълги, само че си заслужаваше. Финалът бе неповторим и прословут “, споделя още родената в Кричим хубавица. За шанс родната хубавица носи дребен, но безценен подарък от непосредствен другар - „ Мисля, че това ми оказа помощ “, признава Данова.

За да взе участие в състезанието, Данова наложително би трябвало да е имунизирана. Такова е условието на уредниците. „ Всички участнички бяхме ваксинирани. В Израел ограниченията са доста строги и се съблюдават. Правеха ни непрекъснато проби, макар че съм ваксинирана. Такива са заповедите в Израел “, споделя още Елена.

Студентката е станала извънредно близка с носителката на короната „ Мис Вселена “ Харназ Сандху. Индийката, която е актриса, научила доста за България от Данова. „ С всички девойки станах другарка. Много се забавлявахме. Разказах им за България. Показвах им фотоси на природата ни. Обясних им най главните елементи от нашата история ваксинирани. Говорих им за революционерите ни. Момичето от Индия бе една от най-впечатлените от България. Остана без мирис от хубостите на родината ни. Тя е неповторим човек. Желая й единствено положителното. Много от девойките споделиха, че наложително ще дойдат на ски у нас. Обичам България. Ние можем да бъдем горди, че имаме такава татковина “, споделя още Данова, която също е останала впечатлена от страните на другите участнички.

Данова е посрещната у нас като същинска победителка. Близки и родственици изненадват Елена на летището в София. Подаряват й куп букети и н просълзяват с думите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР