Адриана Илиеску е жител на Букурещ и за първи път

...
Адриана Илиеску е жител на Букурещ и за първи път
Коментари Харесай

Адриана роди на 67: Дъщеричката й Елиза е вече тийнейджърка

Адриана Илиеску е гражданин на Букурещ и за първи път е станала майка на 67-годишна възраст. Отговорът е - дамата просто е била същинска кариеристка. Тя е изследователка и е посетила безусловно съвсем целия си живот на науката и изследванията си.

Пенсионерката не желала да живее напълно сама в двустайния си апартамент и решила да се възползва, в случай че има някакъв късмет да стане майка. Адриана решила да отиде в клиника и да опита да забременее инвитро. В Румъния няма закон, който да й не разрешава да опита.

Всички осъждали Адриана, дамата понесла доста завист и рецензии. Чудото обаче се случило и тя забременяла с близнаци. По време на раждането обаче едно от децата не съумява да оцелее и умира. Адриана въпреки всичко преборва тъгата и взема решение да посвети остатъка от живота си на живото си момиченце, което кръстила Елиза.

Проблемите на Адриана обаче не свършили. Хората непрекъснато шушукали зад тила й и й се подигравали. Дори по време на кръщенето на момиченцето в църквата свещените чиновници също не икономисали рецензии и упреци към Адриана. „ Казваха ми, че мръсен дух несъмнено се е вселил в детето ми, само че аз не им имах вяра. За мен Елиза е подарък от Бога и по тази причина ще съм му постоянно признателна “, споделя тя.

Тя концентрира мислите и силата си единствено и само в грижите за дъщеричката си, която към днешна дата към този момент е на 14 години. Момичето води живот на елементарен младеж на нейната възраст. За майка си споделя: „ Въпреки че е на повече от 80 години, мама се храни доста вярно и се усеща най-вече на 30 “, сподели Елиза.

Най-голямата фантазия към днешна дата на Адриана е да доживее мига, в който детето й ще стане пълнолетно.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР