Адриан Манарино се класира за осминафиналите на , след като

...
Адриан Манарино се класира за осминафиналите на , след като
Коментари Харесай

Близо 5-часова битка в Австралия определи съперника на Надал на 1/8-финалите

Адриан Манарино се класира за осминафиналите на , откакто надигра Аслан Карацев в маратонска четирисетова борба – 7-6 (4), 6-7 (4), 7-5, 6-4, за близо четири часа и 40 минути игра.
Двубоят приключи след среднощ локално време, като предложи същински трилър сред френския деец и първенеца от Сидни и миналогодишен полуфиналист в шампионата.
Първият сет мина под диктовката на сервиращите, като 18-ият в схемата руснак имаше две точки за пробив в четвъртия гейм, само че не съумя да ги оползотвори. Стигна се до тайбрек, в който Манарино сподели по-солидна игра и поведе в резултата. Във втората част Карацев направи един мини-пробив в тайбрека, с цел да изравни частите.
Третият сет бе извънредно трагичен, като руснакът на два пъти повеждаше с пробив, само че и двата пъти се пропука, а френският му конкурент го удари в 11-ия гейм, когато проби и по-късно сервира сполучливо, с цел да си върне преднината.
В четвъртия сет Манарино имаше потребност от единствено един пробив, пристигнал в петия гейм, с цел да се класира за 1/8-финалите в Мелбърн. Той направи 45 уинъра по-малко от Карацев – 32 на 77, само че и 64 непредизвикани неточности по-малко от противника – 22 на 86.
По този метод Манарино спря победната серия на руснака, който завоюва купата в Сидни. В спор за място на четвъртфиналите той ще се изправи против първенеца от 2009 .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР