Адриан Манарино не е очаквал да направи толкова силен втори

...
Адриан Манарино не е очаквал да направи толкова силен втори
Коментари Харесай

Манарино иска да завърши силния си полусезон с титлата от Sofia Open

Адриан Манарино не е очаквал да направи толкоз мощен втори полусезон в международния тенис тур и е окуражен да го приключи с купата на шампионата Sofia Open, съобщи той, представен от уредниците.

35-годишният французин стигна до финала с победа над руснака Павел Котов с 6:2, 7:6 (2). Той ще играе за купата против британеца Джейк Дрейпър.

" И двамата сервирахме добре във втория сет. Той ме проби пръв, което изглеждаше разумно. Но аз пък продължих да посрещам добре и съумях да върна брейка. Запазих неизменност и това ми оказа помощ да продължа напред. Опитвах се да бъда нападателен и да го принудя да поема спомагателен риск и се получи сносно ", разяснява французинът особено за уеб страницата на Sofia Open.

За Манарино това ще бъде четвърти край през 2023, откакто загуби в разногласието за трофея на АТР 250 в Майорка през юни и завоюва купите на АТР 250 в Нюпорт през юли и на АТР 250 в Астана през септември.

" Втората половина от сезона се развива отлично за мен. Играя в действителност мощно. Дори бих споделил, че не чаках да завърша годината на толкоз положително равнище. Винаги е хубаво да приключиш сезона с край и аз ще дам най-хубавото от себе си,  с цел да го завърша с победа ", показа още опитният тенисист.

Финалът на сингъл сред Джак Дрейпър и Адриан Манарино стартира на следващия ден в 15:00 ч. на централния корт в " Арена София ". Преди това от 12:30 ч. ще се изиграе и шампионският дуел на двойки сред Джулиън Кеш/Никола Мектич и Гонсало Ескобар/Александър Недовесов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР