Адриан Антонов се яви в Софийски градски съд за разпределителното

...
Адриан Антонов се яви в Софийски градски съд за разпределителното
Коментари Харесай

Убиецът на Ани и Явор се ожени докато го съдят

Адриан Антонов се яви в Софийски градски съд за разпределителното дело за причиняването на гибел по несъобразителност на двойката Ани и Явор на бул. „ Сливница ” до момента в който пресичали пешеходна пътека. Според наличните данни Адриан е карал с малко над 100 км/ч. Неговата отбрана е в лицето на юрист Димитър Марковски.

Родителите на Явор и Ани бяха конституирани като частни обвинители, защото за всеки един от тях има предпоставки, че са директно потърпевши от дейностите на Адриан Антонов.

Всички бяха единомислещи да се даде ход на делото, подсъдно на Софийски градски съд. Обвинителите не намират учредения за прекъсване на наказателното произвеждане. Единодушно беше признато от всички страни.

Прокуратурата не намира неточности по работата по досъдебното произвеждане, сходно бе мнението и на частните обвинители. Тази теза бе доказана и от юрист Димитър Марковски.

Подсъдимият Антонов желае да признае обстоятелствата и събитията и не намира за належащо да се търсят нови доказателства - като съдът реши делото да се гледа по съкратената процедура.

Прокуратурата не откри съображение да се трансформира мярката за неотклонение на Адриан Антонов, която към този миг е подписка и възбрана за излизане от рамките на страната. Единственият документ, който беше предявен в допълнение бе удостоверението за подписан цивилен брак на Адриан Антонов.

Всички страни се съгласиха съвещанието да продължи през днешния ден по съкратената процедура. След като бе даден ход по бързия ред прокуратурата не даде нови доказателства, защото против към този момент откритите няма оборване от страна на Адриан Антонов, който самичък признава виновността си. Съдебномедицинската експертиза не е посочила той да е карал под въздействието на алкохол или наркотични субстанции. 

Въпреки това отбраната на Адриан Антонов, в лицето на Димитър Марковски, пожела на производството да не се поставя край през днешния ден, а на друго съвещание, на което да бъдат извикани очевидци Диляна Димитрова Николова и Никола Василев Бояджиев. Причината - да дадат личностна характерност за Адриан Антонов, без това да влиза " в колизия " със самопризнанията на Антонов. Съдът намира настояването за основателно, заради което завършек на делото не бе комплициран през днешния ден. В залата участваха родители и родственици на други убити в злополука деца, както и родителите на Явор и Ани. Делото се отсрочва за 4 юли 2024 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР