Адриан Андреев записа един от най-престижните си успехи през настоящия

...
Адриан Андреев записа един от най-престижните си успехи през настоящия
Коментари Харесай

Борбен Андреев отрази мачбол и се класира за основната схема в Сарасота!

Адриан Андреев записа един от най-престижните си триумфи през сегашния сезон, когато надделя тунизиеца Малек Джазири във Форли, а през днешния ден надви и над втората ракета на африканската страна - Моез Ечаргуи. Българинът изоставаше със сет и пробив, единствено че откри най-хубавата си игра в решителните мигове на срещата, като отрази мачбол и в последна сметка победи с крайното 4:6 7:6(0) 6:1. По този метод Андреев се класира за главната скица на Чаланджъра в Сарасота и в идните часове ще разбере името на противника си в главната скица.

Четвъртата ни ракета осъществя пробив още в третия гейм на мача, само че Ечаргуи незабавно възвърне паритета в резултата и напълно скоро самичък разполагаше с брейк задатък. Африканецът поддържаше преднината си, до момента в който не му се наложи да сервира за спечелването на сета. Тогава Ади увеличи своето ниво, което му разреши да отмъкне съперниковото подаване, но след това се пропука в опита са да изравни геймовете и откриващият сет отиде в актива на международния номер 434.

Двамата състезатели още веднъж си размениха по един пробив при започване на идната част, а оттова насетне бяха съвсем непоколебими от линията за начален удар. Тази наклонност се резервира до 6:5 в интерес на тунизиеца, когато той се добра до мачбол, единствено че софиянецът показва здрава психическа резистентност и доближи до тайбрек, в който не даде нито точка на съперника си и и всичко щеше да се реши в трети сет.

Там Андреев наложи тотална доминация на корта и действаше с голяма независимост, която докара до нараснала експанзия в ударите му, до момента в който Ечаргуи не можеше да се отърси от пропуснатите шансове и скоро родният ни представител взе съдбоносен задатък от 5:0, който с лекост разви в последвалите минути и се поздрави с постигането на страховит поврат.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР