Адриан Андреев в хода на миналата седмица взе участие на

...
Адриан Андреев в хода на миналата седмица взе участие на
Коментари Харесай

Андреев не успя да се противопостави на 6-кратен Чаланджър шампион и отпадна в Испания

Адриан Андреев в хода на предходната седмица взе присъединяване на Чаланджъра в Шекесфервар, където съумя да се класира на дебютния си четвъртфинал за сезона, преди травма да го спре по пътя му към финалната четворка в надпреварата. Загърбил стремително контузията, втората ни ракета се включи незабавно на конкуренцията от същата категория в Лас Франкесас дел Вайес, където към този момент реализира победа на старта, само че през днешния ден претърпя проваляне против някогашния номер 57 Гащао Елиас, отстъпвайки му след час и 33 минути на корта - 4:6 3:6.

Началото на дуела донесе равновесие в салдото на силите на корта, като геймовете протичаха значително под контрола на подаващите, които не допускаха пропуски в играта си. Българинът обаче очевидно не се усещаше удобно в позицията си при размените от дъното, като опита да усили експанзията в отиграванията си за да продуцира повече печеливши удари, само че това му изигра неприятна смешка и под знака на непредизвиканите неточности беше продънен. Оттам насетне образно път обратно за Андреев нямаше, откакто португалецът, който има 6 трофеи в Чаланджър Тура, беше хладнокръвен в дейностите си и записа откриващия сет на сметката си.

На старта на втората част международният номер 197 съумя да се абстрахира от позволените грешки, като се намираше в напредък и ознаменува високото си ниво с ранен пробив. В последвалия миг на начален удар за родния ни показал обаче той беше самобитно зарязан от първия си сервис, при което по-нискоранкираният играч се възползва, с цел да реализира мълниеносен рибрейк. Въпреки загубата на преднината си в резултата, втората ни ракета не разреши това да помрачи стореното от него и си заслужи нова точка за пробив при 3:2 в своя изгода, само че като се изключи че не съумя да я оползотвори, то Елиас взе напълно самодейността в свои ръце и не отпусна даже гейм повече на българина до края на срещата, елиминирайки го от шампионата.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР