Адриан Андреев успя да се класира за основната схема на

...
Адриан Андреев успя да се класира за основната схема на
Коментари Харесай

Андреев се класира за основната схема на Чалънджъра в Комо


Адриан Андреев съумя да се класира за главната скица на следващ шампионат от категорията Чалънджър за сезона. Българинът в профил в последния кръг на квалификациите международния №359 Кени де Шепер.

Третата ни ракета стартира по-силно, само че не съумя да осъществя ранен пробив, откакто французинът избави брейкбол в първия гейм на мача. Все отново Адриан резервира натиска и пречупи противника си за 4-3.

Андреев трябваше да отразява два шанса за рибрейк, само че освен затвърди, а и поведе с 0-40 в идващото подаване на съперника си. Последва нов пробив, с който сетът завърши.

Втората част стартира зле за българина, който позволи ранен брейк и въпреки да заличи изоставането си бързо, още веднъж изостана с 1-3.

В петия гейм разликата можеше да стане даже по-голяма, само че Андреев се измъкна от 0-40 и до края бе доста по-добрият тенисист на корта. Спаси два сетбола при 4-5, с цел да върне пробива, а по-късно имаше и следващи мачболове в края. В тайбрека още веднъж изостана с 2-3, само че след това не загуби повече точки.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР