Адриан Андреев трябваше да претърпи ранно разочарование при участието си

...
Адриан Андреев трябваше да претърпи ранно разочарование при участието си
Коментари Харесай

Фалстарт за Андреев на Чаланджъра в Мексико: Допусна поражение от 658-ия в света

Адриан Андреев трябваше да претърпи ранно отчаяние при присъединяване си на Чаланджър шампионат в Монтерей, Мексико. Ади, който стартира от пресявките на конкуренцията, позволи проваляне още в първия си мач, откакто беше надигран от младия американец Еван Жу, който се намира цели 244 места под родния ни представител в ранглистата - 3:6 6:3 3:6.

Двамата стартираха решително, само че доста скоро Жу закупи контрола на корта и завоюва четири поредни гейма на сметката си, с цел да поведе с 4:1. Андреев обаче съумя да завоюва оставащите си сервис геймове до края на първата част, само че по никакъв метод не сложи напрегнат противника си и по този начин сетът отиде в интерес на 658-ия в световата класация.

Българинът стартира добре втората част и в първите два сервис гейма на съперника си доближи до общо шест благоприятни условия за пробив. И шестте опита да пречупи противника си се оказаха несполучливи и равенството остана непроменено. В средата на сета обаче Андреев съумя да си обезпечи брейк преднина, която бе бързо заличена от Жу. В последна сметка родният ни играч сподели по-категорична игра в края и вкара развръзката в решителна трета част.

Тя стартира чудесно за Андреев, който се поздрави с пробив още в самото начало, повеждайки с 2:0. За страдание обаче подемът на Ади бързо бе спрян и младият американец възвърне за 3:3. От този миг нататък 23-годишният тенисист взе самодейността и направи решителната крачка към крайния успех, възползвайки се още веднъж в спада на Андреев, преди на лично подаване да постави точка на интригата.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР