Адриан Андреев ще има възможност да се учи от бившия

...
Адриан Андреев ще има възможност да се учи от бившия
Коментари Харесай

Адриан Андреев ще тренира при бивш наставник на Григор Димитров

Адриан Андреев ще има опция да се учи от някогашния треньор на Григор Димитров и сегашен на Серина Уилямс - Патрик Муратоглу. 17-годишният софиянец ще натрупа опит в академията на експерта. Французинът реалокира своята школа от Париж в Ница.

"Когато е в Европа, Адриан ще бъде при Муратоглу ", разкри неговата майка Марияна. "Сега отпътува за Съединени американски щати. Там ще бъде в друга влиятелна академия - IMG Болетиери, където ще остане до Откритото състезание на Съединени американски щати. Това е идната цел. "

Наскоро Андреев завоюва сребърен орден от европейското състезание. В борбата за купата българинът отстъпи на Йонас Форейтек след 7:6,6:7, 3:6. Андреев пропусна мачбол във втория сет.

"Беше доста сърдит, че не съумя да се оправи. Искаше ни се доста да завоюва златото, само че и това е огромен триумф. Седмото място в международната класация е положително достижение. Иска ни се да запазим тази позиция, с цел да играе в юношеския мастърс. Там се класират първите осем. Другата огромна цел до края на годината е младежката олимпиада в Аржентина. Двете надпревари са през октомври, " добави още майка му, представена от bgdnes.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР