Адриан Андреев се завърна на европейска земя, след като преди

...
Адриан Андреев се завърна на европейска земя, след като преди
Коментари Харесай

Андреев надделя над втория поставен и се класира за основната схема в Брауншвайг!

Адриан Андреев се завърна на европейска земя, откакто преди този момент изигра поредност от надпревари в Съединени американски щати. През предходната седмица младият ни съотечественик мина сполучливо квалификациите в Троа, а през днешния ден стори същото в немския град Брауншвайг. Турнирът там е от сериите " Чаланджър " и се организира на червени кортове, като описът от участици е повече от впечатляващ. Водач на схемата е международният номер 50 Педро Мартинес и с изключение на него можем да открием още цели 6 представители на топ 100.

Андреев пък си завоюва правото вероятно да срещне някой всред тези тенисисти, надигравайки втория подложен в пресявките - Михаел Геертс. Родният ни представител се намира с повече от 100 места зад белгиеца в подреждането на ATP, само че надви над него с безапелационното 6:2 6:4, с цел да продължи към същинската конкуренция.

Софиянецът трябваше да избавя брейкбол в самото начало, което не го затрудни по никакъв метод и след това отпусна единствено една точка в идващите два сервис гейма на съперника си. Тази серия на Андреев го води до бързо продобиване на откриващия сет, а нещата продължиха по същия метод и във втората част, където поведе с 2:0.

Все отново Геертс нямаше желание да напуща корта толкоз скоро и обърна нещата до 3:2 в своя изгода, но отам насетне още веднъж 21-годишният играч пое контрола над събитията и загуби единствено още един гейм до приключването на мача.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР