Адриан Андреев се класира за Младежките олимпийски игри в АржентинаБългарският

...
Адриан Андреев се класира за Младежките олимпийски игри в АржентинаБългарският
Коментари Харесай

Адриан Андреев се класира за Младежките олимпийски игри в Аржентина

Адриан Андреев се класира за Младежките олимпийски игри в Аржентина
Българският тенисист Адриан Андреев ще взе участие на Младежките олимпийски игри, които ще се проведат от 7 до 14 октомври 2018 година в Аржентина. Благодарение на отличното показване на най-хубавия играч по тенис при юношите до 18 години и мястото му в международната класация, Адриан ще има опцията да взе участие в идната Младежка олимпиада.

Наставник на Андреев ще бъде Ивайло Трайков – дълготраен играч по тенис, стигнал до №211 в международната класация. Трайков е играещ капитан на тима на България за Купа Дейвис за интервала 2006 - 2007 година Надпреварата по тенис в Аржентина се обрисува да бъде извънредно мощна. Там ще вземат участие всички топ тенисисти при юношите. Прави усещане и присъединяване на Рудолф Молекер от Германия който е №203 в международната класация за мъже.

За страдание, към този миг Гергана Топалова е една от първите състезателки останали отвън класираните при девойките. Възможността Топалова да взе участие е някоя от класираните състезателки да се откаже поради травма. Гергана имаше огромен късмет за класиране, само че травмата която получи на „ Аустрелиън Оупън" ѝ попречи за това. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР