Адриан Андреев се класира на полуфинал на единично и на

...
Адриан Андреев се класира на полуфинал на единично и на
Коментари Харесай

Адриан Андреев е на полуфинал на сингъл и финал на двойки на „Eddie Herr“


Адриан Андреев се класира на полуфинал на единично и на край на двойки на шампионата „ Eddie Herr “ в Съединени американски щати. Надпреварата за юноши и девойки до 18 години е от първа категория на ITF, оповестява БФТ.

На сингъл 16-годишният софиянец победи Ник Хард от Доминиканската република с 6-1, 1-6, 6-0. Андреев загуби първи сет в надпреварата, само че продължава напред. На полуфинал Андреев излиза против №14 в схемата Стефан Палоши от Румъния. Двамата не са играли досега при 18-годишните. В конкуренцията по двойки Адриан се класира на край. Андреев и Киинан Майо от Съединени американски щати победиха в оспорван мач Ронан Ячук и Съмит Саркар от Съединените щати с 6-3, 5-7, 12-10. За купата спечелилите ще спорят със седмите сложени Алан Рубио Фиерос (Мексико) и Достанбек Ташбулатов (Казахстан).

Участието на Адриан Андреев на поредност шампионати в Съединени американски щати, измежду които "Eddie Herr" и "Orange Bowl" се реализира с поддръжката на Българската федерация по тенис. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР