Адриан Андреев се класира на полуфинал на единично и на

...
Адриан Андреев се класира на полуфинал на единично и на
Коментари Харесай

Адриан Андреев продължава победния си път на „Eddie Herr“

Адриан Андреев се класира на полуфинал на единично и на край на двойки на влиятелния младежки шампионат „ Eddie Herr “ в Съединени американски щати.

Надпреварата за юноши и девойки до 18 год. е от първа категория на ITF. На сингъл 16-годишният софиянец победи Ник Хард от Доминиканската република с 6:1, 1:6, 6:0. Андреев загуби първи сет в надпреварата, само че продължава напред.

На полуфинал Андреев излиза против №14 в схемата Стефан Палоши от Румъния. Двамата не са играли досега при 18-годишните.

В конкуренцията по двойки Адриан се класира на край. Андреев и Киинан Майо от Съединени американски щати победиха в оспорван мач Ронан Ячук и Съмит Саркар от Съединените щати с 6:3, 5:7, 12-10.

За купата спечелилите ще спорят със седмите сложени Алан Рубио Фиерос (Мексико) и Достанбек Ташбулатов (Казахстан).

В същото време Дария Радулова Търговска колегия "Августа Траяна ", Стара Загора се класира на край в конкуренцията по двойки до 14 години.

При девойките поставените под №2 Дария Радулова и Селин Сепкен от Турция победиха с 6:2, 6:4 третите в схемата Емили Де Оливейра и Мария Дроботова от Съединени американски щати. В спор за купата Радулова и Сепкен ще играят против Естефания Гонсалес от Съединени американски щати и Лорелиз Маруфо от Венецуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР