Адриан Андреев продължава успешното си представяне на турнира “Еди Хер”

...
Адриан Андреев продължава успешното си представяне на турнира “Еди Хер”
Коментари Харесай

Андреев, Нестеров и Радулова с нови победи на силния турнир “Еди Хер”

Адриан Андреев продължава сполучливото си показване на шампионата “Еди Хер” в Съединени американски щати. Надпреварата е от първа категория на ITF и е измежду най-силните в света за възрастовите групи от 12 до 18 година

В конкуренцията по двойки Андреев и Киинан Майо от Съединени американски щати победиха със 7:5, 7:5 американската двойка Уилиам Грант и Говинд Нанда. Днес на осминафинал Андреев и Майо ще играят против Иван Ятсук от Съединени американски щати и Йеуди Виллар от Доминиканска република.

На сингъл Адриан ще играе през днешния ден във втория кръг против №3 в схемата Чун Хсин Ценг от Китай. На старта Андреев се наложи със 7:5, 7:6 (2) над Айдън Макнъх от Англия.

Нови победи записаха и представителите ни в шампионата при 14-годишните. Във втория кръг при юношите поставеният под №9 Несторов разгроми с 6:0, 6:1 Куок-Ю Во от Виетнам. На осминафиналите Пьотр ще играе против Джевон Джеон от Южна Корея.

Несторов стартира с победа и в конкуренцията по двойки. Пьотр и Бенжамин Киттаи от Съединени американски щати се постановиха с 6:4, 6:3 над Уил Дженкинс от Англия и Сам Шерер от Съединени американски щати.

На сингъл при девойките поставената под №10 Дария Радулова записа нова победа в два сета. Българката се наложи с 6:4, 6:4 над Макена Дойл от Съединени американски щати. На осминафиналите Дария ще играе против шестата сложена Анастасия Сисоева от Русия.

Радулова ще стартира през днешния ден от втория кръг в конкуренцията по двойки. Поставените под №2 Дария Радулова и Селин Сепкен от Турция ще играят против японките Кубо и Обата.

Българските гении са водени от треньорите Даниел Ангелов и Александрина Колева. Заради отличното им показване през годината Българската федерация по тенис финансира присъединяване на Андреев, Нестеров и Разулова на поредност шампионати в Съединени американски щати, измежду които “Еди Хер” и “Ориндж Боул”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР