Адриан Андреев приключи предсрочно участието си в Ещорил. Нашият сънародник

...
Адриан Андреев приключи предсрочно участието си в Ещорил. Нашият сънародник
Коментари Харесай

Само 2 спечелени гейма и нови здравословни проблеми: Андреев напусна ATP 250 турнира в Ещорил

Адриан Андреев завърши предварително присъединяване си в Ещорил. Нашият съотечественик за пръв път имаше опция да взе участие в квалификациите на ATP 250 конкуренция на червени кортове, само че наподобява не е преодолял изцяло контузията, която го накара да се откаже на четвъртфиналите в унгарския град Сехешфехервар и през днешния ден Ади още веднъж не доигра срещата си. Българинът изоставаше с 1:6 1:3 от казахстанеца Тимофей Скатов, когато реши, че не се намира в задоволително добра кондиция, с цел да се бори за изработката на поврат и по този начин няма да можем да следим родния ни представител по-напред в надпреварата.

Първият сет трансформира в същински рецитал от страна на Скатов, който на бърза ръка се откъсна напред с 5:0 гейма, а Андреев само съумя да се разпише резултатът и частта беше извоювана от международния номер 155 за едвам 27 минути игра. 

Адриан стартира доста по-добре във втората част, където завоюва откриващото си подаване и даже имаше две благоприятни условия да поведе с ранен пробив, само че четвъртият подложен се измъкна от сложната обстановката и след това самичък осъществя брейк, което прекърши съпротивителните сили на Андреев и той реши да не продължава по-нататъшно присъединяване в дуела.

По този метод Скатов си обезпечи конфликт за влизане в главната скица с един всред Педро Соуса и Йозеф Ковалик, до момента в който нашето момче през идната седмица ще се включи в главната скица на Чаланджъра в Мадрид, в случай че всичко е наред с неговото здравословно положение.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР