Адриан Андреев отстъпи с 1:6, 2:6 на белгиеца Зизу Бергс

...
Адриан Андреев отстъпи с 1:6, 2:6 на белгиеца Зизу Бергс
Коментари Харесай

Адриан Андреев отпадна в квалификациите в Мелбърн - Тенис

Адриан Андреев отстъпи с 1:6, 2:6 на белгиеца Зизу Бергс и не съумя да преодолее последния квалификационен кръг на Откритото състезание по тенис на Австралия. Така България пропусна шанса си да има двама представители в главната скица за мъже за първи път в историята.

Андреев загуби първия гейм без извоювана точка и от този миг Бергс контролираше мача. Белгиецът завоюва подаването на българина в четвъртия гейм и го дублира в шестия, макар че Андреев отрази пет опита за пробив в маратонска част. В седмия гейм Бергс стигна до ново подаване на нула и поведе в резултата.

Вторият сет бе по-хаотичен, само че белгиецът още веднъж записа два пробива повече от Андреев. Бергс взе подаването на българина в третия, петия и седмия гейм, до момента в който Андреев стигна до единствения си пробив за 2:4 в шестия.

Бергс оформи крайното 6:2 с първия си мачбол и дуелът завърши след 71 минути игра. Белгиецът приключи с пет извоювани пробива от общо 11, до момента в който Андреев записа единствено един при два шанса. Бергс записа 19 печеливши удара против девет за българина и направи 13 против 24 непредизвикани неточности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР