Адриан Андреев намира най-добрата си форма в навечерието на Sofia

...
Адриан Андреев намира най-добрата си форма в навечерието на Sofia
Коментари Харесай

Мечтаната седмица за Андреев продължава: Нов блестящ успех го прати на 1/2-финал в Генуа!

Адриан Андреев намира най-хубавата си форма в навечерието на Sofia Open, откакто през предходната седмица показва превъзходна игра и доближи до четвъртфиналите на Чаланджъра в Рен, преди да загуби от Доминик Тийм. Българинът съумя да придвижи отличните си изяви и на шампионата от същата категория в Генуа, където по-рано през седмицата записа влиятелни победи над Салваторе Карузо и Корентен Муте, а през днешния ден реализира нов безапелационен триумф над международния №181 Раул Бранкачио с 6:2 6:4 в мач, траял тъкмо 80 минути. По този метод той откри място в полуфиналната фаза на конкуренцията, където го чака конфликт с втория подложен Тиаго Монтейро. Освен това с помощта на забележителното си показване той по всяка възможност ще направи своя дебют в топ 250.

Още през цялото време на дуела нашето момче показваше по-стабилна игра от главната линия и успяваше да натрупа точки в актива си, дочаквайки неправилност от отсрещната страна. Той записа в своята сметка още откриващото подаване на съперника, след което продължи да държи самодейността в разиграванията и напълно скоро осъществя втори пробив, обезпечил му преднина от 5:1 и предрешил изхода на сета в негова изгода.

Сценарият се повтори и във втората част, която също започва с брейк в актива на родния ни представител. Андреев продължаваше да превъзхожда съперника си във всеки един аспект и опциите за пробив валяха една след друга. Макар да сподели темперамент, италианецът не можа да се избави от инкасирането на втори брейк, довел до закъснение от 1:4 за него. Веднага по-късно Бранкачио се активизира и реализира мигновен рибрейк, но това по никакъв метод не повлия на развръзката на срещата и не след дълго софиянецът можеше да вдигне триумфално ръце.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР