Адриан Андреев намери място в основната схема на Чалънджър турнира

...
Адриан Андреев намери място в основната схема на Чалънджър турнира
Коментари Харесай

Андреев победи бивш №56 на Чалънджъра в Амерсфорт


Адриан Андреев откри място в главната скица на Чалънджър шампионата в Амерсфорт, Нидерландия. Българинът реализира втора победа в квалификациите като през днешния ден се наложи над някогашния №56 в света Иниго Сервантес след 6-2, 7-6(2).

В хода на мача международният №343 осъществя три от седемте си благоприятни условия за пробив, до момента в който противникът му съумя да го пробие едвам един път.

Андреев се радваше на висока успеваемост на първи сервис като в това време поддържаше и над 50% извоювани точки на второто си подаване.

След няколко дълги гейма при започване на мача 20-годишният българин бе този, който съумя да пробие за 3-2, а до края на сета не даде нито гейм на противника си.

Във втората част Сервантес поведе с 4-2 и при 5-3 сервираше за сета. Андреев върна пробива, а в идващия гейм отрази и сетбол на противника. Така се стигна до тайбрека, в който испанецът завоюва първите две точки, само че серия от 7 следващи донесе триумфа за Адриан.

В първия кръг на главната скица Андреев ще срещне германеца Даниел Масур. В Амерсфорт ще играе и Димитър Кузманов, който започва присъединяване си с дуел против различен немец в лицето на №7 Матс Мораинг.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР