Адриан Андреев коментира участието си на Sofia Open 2020. 19-годишният

...
Адриан Андреев коментира участието си на Sofia Open 2020. 19-годишният
Коментари Харесай

Талантът Адриан Андреев: Наистина е специално да играя в София

Адриан Андреев разяснява присъединяване си на Sofia Open 2020. 19-годишният български гений загуби в два сета от опитния австралиец.

" Джон Милман игра сносно. Беше много равносилен първи сет. Там имах опция да направя нещо - може би даже да взема сета или да бъде най-малко малко по-завързан. Един пробив реши първия сет. Във втория започнах да позволявам повече неточности. Като цяло не съм удовлетворен от него. Но мога да извлека доста позитиви от мача ми против Джон Милман и да прогресирам във всяка сфера. Страхотна опция е да играеш против сходен съперник, тъй като той може да те научи на доста неща, може да видиш къде имаш да работиш. Като цяло това е доста потребен мач. Със сигурност Милман е един от най-хубавите, против които съм играл. Класен състезател, който може да ме научи на много неща. И като цяло съм удовлетворен от това, което ще мога да извлека за себе си след загубата ", разяснява Адриан Андреев.

" Със сигурност първият сет можеше да е доста по-оспорван. Той ме проби, когато ударих воле в центъра на корта. Допуснах неточности в основни моменти като при 5:3 и 0:30. При 15:30 имах форхенд, при който можех да направя доста повече, само че аз го сбърках. Имаше много основни моменти, които можех да употребявам и мачът да се развие в друга посока - най-малко за първия сет ", добави той.

" Винаги е прелестно да играеш у дома, околните те гледат. Баща ми, дядо ми, баба ми... С майка ми съм на всички места, тя постоянно е до мен. Но в действителност е особено да играя в София и се надявам да продължат да се вършат такива мощни шампионати, с цел да се развива българският тенис, и аз да имам опцията да играя още доста шампионати в България ", сподели още Андреев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР