Адриан Андреев изглежда няма нужда от дълго време, за да

...
Адриан Андреев изглежда няма нужда от дълго време, за да
Коментари Харесай

Играчът делящ Андреев от основната схема на АО: Разгромен от Кузманов на United Cup

Адриан Андреев наподобява няма потребност отдавна, с цел да свикне с огромната сцена и беше надалеч по-убедителен във втория си дуел от квалификациите на Аустрелиън Оупън, надигравайки Юрий Родионов с безапелационното 6:4 6:1. Така нашият сънаордник се класира за последния кръг от пресявките в Мелбърн, а само белгиецът Зизу Бергс го разделя от място в главната скица. 

Досега международният номер 131 нямаше изключително тежък тест в хода на седмица, откакто преодоля двама състезатели от топ 200 и несъмнено можем да кажем, че не се намира в оптималната си форма, съдейки по останалите му резултати през сезона. Бергс откри 2023-та година с присъединяване на смесената отборна надпрева United Cup, където България и Белгия премериха сили в груповата фаза, а четирикратният Чаланджър първенец беше победен от нашия Димитър Кузманов с крайното 6:2 6:0.

Освен това Зизу позволи проваляне от 18-годишния грък Стефанос Сакеларидис, който се намира отвън топ 800 на света и на няколко пъти през годината прекъсваше срещите си, с цел да вземе медицински таймаут, тъй че евентуално не е във върховата си физическа кондиция за Аустрелиън Оупън.

Бергс е играч с избухлив жанр на игра и не се колебае да нападна, в случай че има по-плитка топката пред себе си. Неговият тенис е извънредно променлив, като е в положение да побеждава противници надалеч пред него в международната ранглиста, само че и да позволява извънредно разочароващи загуби, което чудесно изяснява за какво обичаните му тенисисти са Ник Кирьос и Беноа Пер.

Белгиецът е обожател на бързите настилки и съвсем всички от огромните му титли са завоювани на твърди кортове, единствено че несъмнено Андреев към този момент преодоля двама привидно по-тежки противници и би трябвало да бъде любимец, в случай че се оправи с напрежението по отговарящ метод. 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР