Адриан Андреев имаше солиден старт на участието си на Чаланджъра

...
Адриан Андреев имаше солиден старт на участието си на Чаланджъра
Коментари Харесай

Малшанс: Контузия спря Андреев срещу топ поставения в Унгария по пътя към 1/2-финалите

Адриан Андреев имаше стабилен старт на присъединяване си на Чаланджъра в унгарския град Шекесфервар, откакто реализира две победи и съумя да се класира на първия си четвъртфинал за сезона. В спор за място във финалната четворка в надпреварата през днешния ден българинът срещна домакинския представител и топ подложен в схемата - Филип Марожан, против който не съумя да окаже нужната опозиция и поради физическия дискомфорт, който изпитваше в хода на конфликта, взе решение да прекрати присъединяване си в мача след 43 минути игра - 1:6 1:3 и отричане. Въпреки провалянето си, софиянецът със извоюваните точки от понеделник ще се завърне в първите 200 на света и ще възобнови статута си на втора ракета за страната ни.

Още от началните минути в дуела ясно личеше, че родният ни представител изпитва болежка, която не му разрешава да разгърне цялостния си капацитет при размените от дъното на корта и поради интензивността на клея, то унгарецът имаше всичко нужно на своя страна, с цел да поведе с два пробива задатък. Впоследствие нашенецът съумя въпреки всичко да се разпише в резултата, откакто отрази три сетбола и отърва това да му бъде " вързан геврек ", само че общата картина си остана все същата и международният номер 163 направи първата крачка по пътя към успеха.

С настъпването на втората част се видяха известни проблясъци в представянето на Андреев, който завоюва дебютното си подаване за сета, само че незабавно по-късно проблемите му от физическо естество взеха връх над него и той съобщи сервиса си в актива на топ поставения в схемата. Последва затвърждаване на преимуществото от страна на Марожан, при което Ади беше напът още веднъж да изгуби подаването си и просто взе решението да се защищити от усложняване на положението си, като се отхвърли в петия гейм на втория сет, изпращайки съперника си на полуфинал.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР