Адрес, свързан с несъществуващата борса за криптовалути FTX, наскоро е

...
Адрес, свързан с несъществуващата борса за криптовалути FTX, наскоро е
Коментари Харесай

Solana: Портфейл извади $90 милиона от стейкинг докато цената е в застой

Адрес, обвързван с несъществуващата борса за криптовалути FTX, неотдавна е освободил от стейкинг SOL на стойност към $90 милиона, съгласно данни от веригата.

Първоначално разпознат от Lookonchain, адресът, започващ с “ “, е извадил от стейкинг 1.5 милиона SOL и е направил трансфер към различен адрес.

Съобщава се, че получаващият адрес е траял, като е изпратил 4.13 милиона SOL на стойност към $248.67 милиона към крипто борсата Coinbase.

FTX допуска, че ‘‘ евентуално е вътрешен адрес за Coinbase, употребен от борсата за обработка на депозити, преди да трансферира монетите за предпазване.

Понастоящем FTX е ангажирана с ликвидирането на останалите активи, с цел да компенсира отчасти своите кредитори.

Неотдавна съдът в Делауеър удовлетвори молба, позволяваща на кредиторите на FTX и нейните филиали да стартират продажбата на концерн активи на стойност $744 милиона. Тези активи са свързани с фирмите за ръководство на криптовалути Grayscale и Bitwise.

Забележително е, че активите, избрани за продажба, обгръщат дялове в пет разнообразни тръста на Grayscale на обща стойност $691 милиона и дялове от ръководен от Bitwise концерн на стойност $53 милиона, съгласно предходни отчети.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР