Адолф Хитлер е имал влечение към сазомазохизма и си падал

...
Адолф Хитлер е имал влечение към сазомазохизма и си падал
Коментари Харесай

ЦРУ: Адолф Хитлер е бил импотентен бисексуален садомазохист

Адолф Хитлер е имал увлечение към сазомазохизма и си падал по представители на двата пола.

Централно разузнавателно управление на САЩ през днешния ден разсекрети психопотрет на индивида, който е управлявал Германия от 1933 до 1945 година В профила на Фюрера, в размер от 70 страници, се показва, че той още от младежките си години е осъзнавал обстоятелството, че не може да има деца. Въпреки това, той е бил привличан от лица от двата пола. "По време на пребиваването си във Виена (1905-1913 г.) Хитлер е живеел в интернат. Заведението в австроунгарската столица е било известно като място, където по-възрастни мъже са търсили и намирали скотски удоволствия с момчета ", написа още в документа.

"Хитлер е посещавал обществени домове. При една от тези визити бъдещият лидер на Третия райх е хванал венерическо заболяване. Той по-късно в стеснен кръг е казвал, че това му е бил единственият допир с еврейка. Според основателите на документа излъчената по сексуален път болест е станала повода Хитлер да се болести с антисемитизъм. Връзката и бракът му с Ева Браун дни преди двамата да се самоубият на 30 април 1945 година в Берлин удостоверяват половото увлечение на Хитлер към дами ", се показва в портрета.

Хитлер обаче не е бил апатичен и към представители на своя пол. В психопортрета се показва за връзка сред него и "Госпожица Анна ". С този псевдоним е бил наименуван вторият човек в партията Рудолф Хес, който се е обличал с женски облекла и боготворял своя съкровен сътрудник. Вероятно охлаждането на Фюрера към "Госпожица Анна " е била повода Хес да избяга през 1941 година във Англия.

Докладът разкрива, че изследваният обект е бил и воайор. "Хитлер е обичал да следи влюбени млади, най-вече хетеросексуални двойки, отдаващи се на милувки ", написа още в разбора.

Публикуваният архивен документ разкрива и кулинарните желания на Фюрера. "Той е бил съвсем върл вегетарианец. От месата е вкусвал единствено пилешко и риба. Растителната храна е била най-предпочитаната от него, добавя профилът.

В отчета се показва и още едно несъгласие в личността на Хитлер. Въпреки че той стои зад избиването на доста роми в Европа, Фюрерът е бил почитател на тяхната музика. Освен това Хитлер е харесвал произведения на австрийския композитор от еврейски генезис Йохан Щраус (1804 –1849 г.) и музиката а френско-полския създател от ХIХ век Фредерик Шопен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР