Adobe разработва специално приложение за мобилни камериСнимките със смартфони ще

...
Adobe разработва специално приложение за мобилни камериСнимките със смартфони ще
Коментари Харесай

Смартфоните ще снимат с вграден Photoshop

Adobe създава особено приложение за мобилни камери

Снимките със смарт телефони ще станат по-забавни с приложението Adobe Photoshop Camera
(снимка: Adobe видео)

Софтуерният разработчик Adobe показа ново приложение за iPhone и Android смарт телефони, което дава обещание да издигне мобилната снимка на последващо равнище.

Adobe Photoshop Camera, налично сега като предварителна версия, е приложение за снимане с вградени благоприятни условия на Photoshop. Използвайки система с изкуствен интелект, приложението избира подобаващите филтри и резултати, преди да направи фотографията.

Ефектите могат да се ползват както сега на снимане, по този начин и по-късно. Те също могат да бъдат анулирани, а най-интересните да бъдат непокътнати като обичани, разясняват от компанията.

Достъпни са функционалности за бързо редактиране, също въз основата на технологии с изкуствен интелект. Така да вземем за пример, потребителят може бързо да контролира осветлението в портретна картина или да отстрани изкривяванията в вероятност.



В момента най-нетърпеливите могат да тестват предварителна версия на Photoshop Camera за смарт телефони под Android и iOS. За цялостен достъп до приложението е нужна регистрация на уеб страницата на плана. Световният дебют на приложението ще се състои през 2020 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР