Администрацията за социална сигурност издаде окончателно правило, което ще попречи

...
Администрацията за социална сигурност издаде окончателно правило, което ще попречи
Коментари Харесай

Администрацията за социално осигуряване за премахване на хранителната помощ като пречка за достъп до определени обезщетения

Администрацията за обществена сигурност издаде дефинитивно предписание, което ще попречи на хранителната помощ да понижи заплащанията на избрани бенефициенти.

Промяната се отнася за допълнителния застрахователен приход или SSI, който дава месечни чекове на възрастни и деца, които са с увреждания, слепи или на 65 и повече години и имат дребен или никакъв приход или запаси.

Приблизително 7,4 милиона американци получават поддръжка или извънредно от SSI, или в композиция със обществено обезпечаване.

Съгласно новото предписание, което влиза в действие на 30 септември, храната към този момент няма се зачитат при изчисленията за допустимост за компенсации, известни като In-Kind Support and Maintenance или ISM.

Понастоящем поддръжката под формата на храна, заслон или и двете може да се смята за неработен приход за SSI бенефициенти и затова понижават заплащанията им или засягат допустимостта им за компенсации.

Месечните оптимални...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР