Администрацията по храните и лекарствата (FDA) издаде предупреждение за често

...
Администрацията по храните и лекарствата (FDA) издаде предупреждение за често
Коментари Харесай

Често предписвано лекарство за астма, Singulair, свързано с психични странични ефекти

Администрацията по храните и медикаментите (FDA) издаде предизвестие за постоянно предписвано лекарство за астма през 2020 година, само че милиони към момента го одобряват.

Предупреждение за черна кутия, наричано още предизвестие в кутия, беше издадено от FDA през март 2020 година по отношение на страничните резултати върху психологичното здраве на Singulair, прочут също с генеричното си име монтелукаст - 25-годишно лекарство за астма и алергия.

Оградените предизвестия са най-високите предизвестия, свързани с сигурността, които медикаментите могат да бъдат присвоени от FDA, съгласно Националния институт по опазване на здравето (NIH).

Предупреждението се отнася до десетилетия ескалиране на опасения по отношение на експанзия, възбуденост и даже мисли за самоубийство. FDA го маркира пред групите на лекарите, само че не изисква лекарите да бъдат подготвени за страничните резултати на лекарството.

И до момента в който предизвестието беше издадено най-вече за лекари, които предписват лекарството, с цел да предадат информацията на паци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР