Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп възнамерява да представи

...
Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп възнамерява да представи
Коментари Харесай

Тръмп представя СТРАТЕГИЯТА на САЩ за сигурността

Администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп има намерение да показа тактиката си в региона на националната сигурност на страната през идващите седмици. Това оповестява в. "Уолстрийт джърнъл ". Тази тактика ще отразява детайли, като опасността от Северна Корея, битката против интернационалния тероризъм, както и възходящото въздействие на Китай в Азия, както и на "руската експанзия и пропагандни старания против Запада ".

Стратегията ще бъде в това число за избрани условия, при които Съединени американски щати са подготвени да вземат участие в международните съюзи. Те се състоят във обстоятелството, че други страни в тези съюзи би трябвало да вършат повече за взаимноизгодно съдействие, в сравнение с в този момент.

"Съюз, в който членовете споделят огромна част от отговорността, е явно по-силен от съюз, в който това не се случва ", сподели съветникът на Тръмп за национална сигурност Хърбърт Макмастър.

Документът слага акцент върху отбраната на Съединени американски щати и на американския народ за реализиране на разцвет посредством стопански напредък, търговията и разширението на американската индустриална база, ангажимент за "поддържане на мира посредством потребление на мощ ", опълчване на Китай, Русия, Северна Корея и Иран, както и битката против тероризма в Средния Изток.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР