Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп разглежда много сериозно

...
Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп разглежда много сериозно
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е обсъдил със съветниците си нова военна операция срещу властите в Сирия

Администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп преглежда доста съществено опцията за реализирането на нова военна интервенция против управляващите в Сирия като отговор на известията за евентуално потребление на химическо оръжие от сирийските управляващи, оповестява The Washington Post, базирайки се на информация от американски високопоставени служители, съобщи " Пик ".

Отбелязва се, че Тръмп е изискал от съветниците си разновидности за дейности „ за наказване на държавното управление на президента на Сирия Башар Асад “ на фона на известията за офанзиви с потреблението на хлорин.

„ В началото на предходната седмица президентът е разискал вероятните дейности на съвещание в Белия дом с присъединяване на шефа на администрацията му Джон Кели, съветникът по национална сигурност Херберт Макмастър и министърът на защитата Джеймс Матис “, означават източниците на The Washington Post.

Уточнява се, че Тръмп към момента не е взел решение „ за съответни военни дейности “, като участниците в срещата „ са решили да продължат да наблюдават деликатно обстановката “.

Прессекретарят на Пентагона Дана Уайт разяснява, че „ не е имало подобен диалог “ и че Матис не е взел участие в сходни полемики.

По думите на почитан представител на администрацията на Тръмп, Матис „ е бил изрично срещу боен отговор “, до момента в който Макмастър е бил „ за “.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР