Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп продължи с безпрецедентната

...
Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп продължи с безпрецедентната
Коментари Харесай

Администрацията на Тръмп извърши втора екзекуция за два дни

Администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп продължи с невижданата серия от федерални изтезания на наказани на гибел след загубата си на президентските избори, осведоми АП.

Федералните управляващи екзекутираха водач на камион от Луизиана , който умъртвил 2-годишната си щерка.

В 20,21 часа управляващите оповестиха гибелта на 56-годишния Алфред Буржоа след слагане на смъртоносна инжекция в затвор в Индиана.

Адвокатите му твърдяха, че Буржоа има коефициент на просветеност , който го слага в категорията на умствено неразвитите. Те акцентират, че при сходни условия федералният закон не разрешава осъществяване на смъртна присъда.

Това е десетата федерална екзекуция от юли , когато Доналд Тръмп постави завършек на . Буржоа е вторият екзекутиран тази седмица. Още три изтезания са планувани през януари.

За последно повече от 10 души са екзекутирани на федерално равнище в Съединени американски щати през 1896 година , когато 14 души са убити от управляващите по време на ръководството на президента Гроувър Кливланд. Доналд Тръмп също влиза в историята като първия президент след Кливланд , който позволява изтезания след загуба на президентските избори.

В четвъртък бе
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР