Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп е като двора

...
Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп е като двора
Коментари Харесай

Белият дом на Тръмп е като двора на Луи XIV

Администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп е като двора на Луи XIV. Това съобщи френският дипломат в Съединени американски щати Жерар Аро, представен от „ Гардиън “.

Според Аро Тръмп пояснява ползите на Съединени американски щати едностранно. По този метод американското държавно управление остава изолирано на интернационалната сцена.

„ Когато там кажат „ Америка преди всичко “, имат в поради „ Америка сама “. Двустранните връзки се основават на салдото на силите и отбраната на тесногръдите американски ползи.

Администрацията на Тръмп е като двора на Луи XIV, където всички придворни се пробват да изпълнят прищявките на един придирчив, непредсказуем и неуведомен водач. Мисля, че Англия не би трябвало да чака някакво особено отношение от Вашингтон след излизането си от ЕС', съобщи Аро.

Според него Съединени американски щати ще желае Англия да одобри американските правила за импорт. Той упрекна администрацията на американския президент, че няма афинитет към европейците. Според него там не мислят в условия на многостранно съдействие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР