Администрацията на президента на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът

...
Администрацията на президента на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът
Коментари Харесай

САЩ с план за свалянето на Бенямин Нетаняху от власт?

" Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е подготвила проект за отстраняването на израелския министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и от власт ", това сподели източник от държавното управление на Еврейската страна, представен от основаната в близкоизточната страна медия мигнюз.

" Според отчет на американското разузнаване актуалният кабинет на Държавата Израел може да се окаже под заплаха. Това съмнение бе изказано на фона на рецензиите, които насочва Вашингтон към кабинета на Нетаняху по отношение на военните дейности против палестинската терористична формация Хамас в линията Газа ", описа източникът.

" Според източника съвпадението на рецензиите на Съединени американски щати с догатките за неустойчивостта на израелското държавно управление постановат следния извод: " В Съединени американски щати желаят да отстранят Нетаняху от власт и към този момент имат проект за това ", добави изданието.

" Единствените хора, които имат право да назначават премиера на Израел, са жителите на страната и никой различен. Ние сме самостоятелна страна, а не протекторат на Съединени американски щати. Ние чакаме от нашите другари да ни оказват помощ да свалим от власт терористите от Хамас, а не да кроят проекти за събаряне на демократично  определено държавно управление ", това е декларирал министър председателят Нетаняху ", уточни още мигнюз.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР