Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън трябва активно да

...
Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън трябва активно да
Коментари Харесай

Русия и САЩ могат да се сблъскат в тази точка на света

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън би трябвало интензивно да понижи риска от боен спор сред Съединени американски щати и Русия. За това упорства създателят на американското издание на The National Interest Бони Кристиан, съобщи News.bg.

По-специално журналистът обръща внимание на нуждата Вашингтон да се върне към Договора за намерено небе и да приключи американската интервенция в Сирия.

" Въпреки че американските и съветските сили публично не се бият в Сирия, близостта им по своята същина е рискована, това е непотребен риск ", отбелязва създателят на публикацията. Той също по този начин приканва американските управляващи да " стоят настрани " от съветските войски в Източна Европа. По-специално Кристиан припомня, че Москва е изтеглила войските си от границата с Украйна, американската страна не би трябвало да се намесва в протичащото се.

" Ако в най-лошия случай цяла Украйна попадне в ръцете на Русия, това няма да има огромно въздействие върху сигурността на Съединени американски щати ", предвижда журналистът. От края на март Западът и Украйна все по-често афишират разполагането на съветски войски по западните граници на страната. Кремъл неведнъж акцентира, че придвижването на съветските военни през територията на Русия не заплашва никого.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР